Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Zorg Uitzendburo

Uw specialist in de werving & selectie van Zorgpersoneel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Partners
» Werken in de zorg?
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van verpleegkundigen tot aan doktersassistenten.Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

XL Zorg Uitzendburo de organisatie

XL Zorg Uitzendburo is gespecialiseerd in het leveren van personeel voor al uw zorg en welzijn aanvragen. Van een dag(deel) tot enkelen weken. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Van doktersassistenten tot aan gehandicaptenbegeleiders. Het aangaan van een duurzame relatie staat bij XL voorop. Niet eenmalig, we gaan liever een langdurige relatie aan zodat wij tijd hebben om uw en uw bedrijf te leren kennen! Het aangaan van een langdurige relatie is van essentieel belang om de samenwerking soepel te laten verlopen en de juiste kandidaten te selecteren.  

XL Zorg Uitzendburo is onderdeel van XL Studenten Uitzendbureau. Het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 70.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Studenten Uitzendbureau selecteren wij de beste kandidaten voor u.

Zorg Pool 

Wij beheren een pools met  ervaren medewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten.

Dekking

XL Zorg Uitzendburo is actief in de geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad-hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief, eerlijk en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte van het aantal medewerkers voor de werkzaamheden vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees hier meer over de werkwijze van XL  Zorg Uitzendburo.